Objavljena snimka posljednjeg zavoja prije tragične nesreće irskog vozača relija

OBJAVLJENA JE snimka za koju se navodi da prikazuje posljednji zavoj prije tragične nesreće u kojoj je, prilikom testne vožnje za WRC Croatia Rally, poginuo irski vozač Craig Breen (33).

Nesreća se dogodila jučer oko 12:40 na lokalnoj cesti 2201 u Loboru, kod Zlatara, kada je Breenov automobil izletio s ceste. Breen je vozio za tim WRC Hyundai i bio je pri vrhu u natjecanju. Njegov suvozač James Fulton prošao je bez ozljeda.

Snimka posljednjeg zavoja

Na snimci posljednjeg zavoja prije nesreće vide se teški uvjeti na cesti koja je natopljena kišom. 

@vlado01v last turn before heaven🙏 #craigbreen #wrcrallye #croatia #testdrive ♬ See You Again (feat. Charlie Puth) - Wiz Khalifa

Objavljena još jedna ranija snimka

Prije ove snimke objavljena je još jedna, snimljena ranije tijekom testne vožnje u Hrvatskoj.

Tijelo prevezeno na obdukciju

Kako je danas objavila policija, jučer oko 12:40 u Loboru tijekom trening vožnje za natjecanje WRC Croatia Rally 2023, došlo je do slijetanja sportskog automobila s kolnika i udara u drveni stup ograde.

"Tom prilikom, vozač, 33-godišnji državljanin Irske smrtno je stradao, dok suvozač u vozilu 31-godišnji državljanin Irske nije ozlijeđen. Na vozilu je nastala materijalna šteta. Mrtvo tijelo vozača prevezeno je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagreb", objavila je policija. 

Dodali su kako je za vrijeme održavanja testa probnih vožnji dionica ceste bila zatvorena za sav promet i propisno obilježena prometnom signalizacijom te je bila organizirana redarska služba.

Pročitajte više