Suki je sletio s ceste u zabio se u stup, pokušavali su ga reanimirati

Foto: Podravski.hr, Slaven Belupo Facebook

VARAŽDINSKA policija objavila je nove informacije o prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u Poljancu, između Varaždina i Ludbrega, u kojoj je poginuo nekadašnji igrač Varteksa i Slaven Belupa Slobodan Sudec Suki (48).

"U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 19. lipnja, oko 16:35 u Varaždinskoj ulici u Poljancu smrtno je stradao muškarac starosti 48 godina.

Očevidom je utvrđeno da je nesretni muškarac upravljao osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Ludbrega.

Dolaskom u desni zavoj vozilom se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom prešao na lijevu stranu kolnika i na travnatu površinu s lijeve strane kolnika, gdje je prednjim djelom vozila udario u betonski stup.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, koji su pružali medicinsku pomoć unesrećenom, ali je nesretni muškarac uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Također, na mjesto događaja izašli su i vatrogasci DVD-a Ludbreg zbog izvlačenja unesrećenog iz vozila i sprječavanja zapaljenja vozila", izvijestili su iz policije.

Oproštaj od Sukija na društvenim mrežama

Sudec je, navodi varaždinski portal Varaždinske vijesti, pet sezona proveo u prvoligašima Varteksu, tri u Slaven Belupu te jednu u Celju, dok je kao trener osvojio pet trofeja, i to tri naslova prvaka i dva Kupa, trenirajući Podravinu iz Ludbrega i Plitvicu iz Selnika.

"S velikom tugom moramo vas obavijestiti da nas je nakon teške prometne nesreće danas napustila naša legenda Slobodan Sudec. Našem prijatelju želimo da počiva u miru i da za nas navija na nekom boljem mjestu. Suki, hvala za sve!" napisali su iz Slaven Belupa na Facebooku.

"Sa velikom tugom i boli obavještavamo vas da je danas u nesreći život izgubio naš trener i prije svega najveći prijatelj Slobodan Sudec.
Treneru veliko ti hvala za sve i počivaj u miru", napisali su iz kluba Drava-Ajax, čiji je bio trener.

 

Pročitajte više