Obustavljen postupak protiv Duje Marasovića, ne zna se tko mu je dodao Mucalov vojni karton

OPĆINSKO državno odvjetništvo u Splitu zaključilo je postupak protiv šefa splitskog HDZ-a i novog saborskog zastupnika Dujomira Marasovića, pokrenut kako bi se doznalo tko mu je dodao vojni karton v. d. intendanta splitskog HNK Duška Mucala, s kojim je lani onako bezbrižno mahao na Dnevniku 3 HTV-a. Nije se ništa doznalo.

Kako Vojna policija nije dostavila nikakav upotrebljiv materijal, slučaj je zaključen. Nije se tako ustanovilo tko je iz Ureda za obranu odao povjerljive podatke kojima je Marasović diskreditirao Mucala uoči njegovog izbora za intendanta.

Mucalo od dr. Duje traži 110 tisuća kuna

Marasović je ustvrdio kako mu je karton ostavljen u poštanskom sandučiću. Tko ga je ostavio, ne zna. No, očito je znao kako su podaci autentični kada je onako bez ustručavanja u Dnevniku navodio podatke o Mucalovoj vojnoj karijeri u JNA.

Premda je država odustala od progona Duje Marasovića, još uvijek se vodi sudski postupak u kojem Mucalo od šefa splitskog HDZ-a traži 110 tisuća kuna za duševne boli prouzročene objavom kartona. Premda je sve što je naveo dr. Duje istina...

Pročitajte više