Očuh divljački remenom pretukao 14-godišnjakinju

POLICIJA je prijavila 34-godišnjeg muškarca koji je u srijedu oko divljački vojničkim remenom pretukao svoju 14-godišnju pokćerku. Djevojčici su nanesene teške tjelesne ozljede, a premlaćivanje su promatrala njegova ostala maloljetna djeca iz sadašnjeg braka. Obitelj živi u iznajmljenoj kućici u pokrajnjoj ulici i jednom selu pod Papukom.

Nakon što se djevojčica vratila iz škole, očuh je tražio njenu torbu. nakon što je pogledao njenu torbu rekao je da ga ne sluša pa ju je počeo tući. Nakon što ju prvo dva puta udario cipelom s metalnim vrhom, nastavio ju je tuči vojničkim remenom. Nesretna djevojčica je na kraju bila prisiljena klečeći puziti oko stola s podignutim rukama.

Majka je medijima ispričala kako njegovo zlostavljanje trpi veće deset godina jer ju neprestano tuče a čak ju je natjerao da po ulici puzi sto metara. Ovo što je sad u srijedu napravio njezinoj kćeri prevršilo je svaku mjeru pa je sutradan sve ispričala školskom pedagogu i nadležnim službama,

Sudac je nasilnom očuhu odredio pritvor od 14 dana u bjelovarskom zatvoru. kako bi se spriječilo daljnje zlostavljanje, Centar za socijalnu skrb je dvoje djece smjestio u udomiteljsku obitelj, a majci je s dvoje preostale djece ponuđen smještaj u "sigurnoj kući" na tajnoj lokaciji.

D.M.
Foto: Ilustracija

Pročitajte više