Od četvorice zagrebačkih dilera zaplijenjeni heroin i marihuana

ZAGREBAČKA policija uhitila je četvoricu preprodavača droga kod kojih je pronašla 90 grama heroina i 290 grama marihuane.

Policija je danas izvijestila da je u ponedjeljak navečer uhitila 24-godišnjaka kod kojega je pronašla 100 grama marihuane. Pretragom njegove sobe u jednom zagrebačkom studentskom domu pronađeni su tragovi marihuane, a kriminalističkom obradom utvrđeno je da je drogu kupio od 22-godišnjaka koji je jučer ujutro uhićen.

U njegovom stanu pronađeno je još 50 grama marihuane. U policiji kažu da 24-godišnjak do sada nije bio evidentiran, dok je 22-godišnjak poznat po zloporabi droga i imovinskim kaznenim djelima. Obojica su privedeni istražnom sucu zbog preprodaje droga.

Policija je u ponedjeljak oko 18 sati u dvorištu škole na Kenedyjevom trgu otkrila i dvojicu 19-godišnjaka kako puše marihuanu, tzv. join. Idućeg jutra oko 10 sati u prostoru učeničkog doma na Kenedyjevom trgu kod 18-godišnjak pronađene su tri plastične vrećice s ukupno 140 grama marihuane, nakon čega se otkrilo da je upravo on dan ranije dvojici 19-godišnjaka prodao marihuanu.

Posljednja veća zaplijena droge dogodila se jučer poslijepodne kada je u blizini groblja Miroševac uhićen 27-godišnjak koji je, vidjevši policiju, odbacio plastičnu kutijicu s 10 grama heroina. U njegovoj obiteljskoj kući u zagrebačkom naselju Dubrava naknadno je pronađeno još 80 grama heroina i 24 komada različitog streljiva.

U policiji kažu da će uhićeni danas poslijepodne biti priveden istražnom sucu zbog preprodaje heroina. Njegov identitet policija nije otkrila, no kažu da je riječ o osobi koja je evidentiran zbog raznih kaznenih djela.

Pročitajte više