Od prodaje do direktorske pozicije, evo primjera iz Croatia osiguranja

CROATIA osiguranje upravo zapošljava prodajne savjetnike u cijeloj Hrvatskoj. Nude priliku za zapošljavanje na neodređeno, motivirajući bonus uz fiksni iznos plaće, stimulativne uvjete rada i priliku za razvoj karijere. Nedavno provedeno ispitivanje zadovoljstva zaposlenika pokazalo je da su u Croatiji najzadovoljniji procesima inovacije, motivacije i učenja.

Tomislav Meštrović, direktor Službe za upravljanje vanjskom prodajnom mrežom Croatia osiguranja, svoju je karijeru također započeo kao prodajni savjetnik u toj kompaniji. Kaže da je posao odlična stepenica za razvoj karijere i usvajanje najtraženijih vještina na tržištu rada.

"Sedam godina sam proveo na terenu. Prva godina je najzahtijevnija jer treba naučiti proizvode, razviti prodajne vještine i u konačnici upoznati kompaniju, ali može se ostvariti odličan rezultat. Ja sam prve godine ostvario 400 posto plana i postao VIP savjetnik što je dokaz da su naše mogućnosti daleko iznad postavljenih ciljeva", priča Tomislav Meštrović.

On je najbolji primjer kako je uz trud i rezultate u Croatia osiguranju moguće ostvariti karijeru. Nakon što je napredovao do VIP savjetnika, preuzeo je upravljačke funkcije i djelomično upravljanje regijom što ga je dovelo do današnje pozicije direktora službe. Sa sjajnim timom upravlja vanjskom prodajnom mrežom Croatia osiguranja.

"Posao je dinamičan, odgovoran i poticajan u svakome danu. Privilegija je raditi za lidera na tržištu. Rad u prodaji mogu usporediti sa privatnim poduzetnikom iza kojeg stoji najsnažniji brend u zemlji. Ako ste predani poslu, uspjeh je neizostavan. Uz to dolaze i odlični prihodi", otkriva Tomislav Meštrović.

Sada istu priliku imate u cijeloj Hrvatskoj. Upravo je radno mjesto u prodaji najbolja stepenica za razvoj karijere i brojnih prodajnih vještina. Rad u prodaji idealan je za razvijanje pregovaračkih vještina koje će vam dobro doći u bilo kojem poslu, ali i svakodnevnom životu. Naučiti ćete dobro upravljati vremenom, kao i postavljati prioritete kojima ćete se posvetiti na tjednoj, mjesečnoj i godišnjoj bazi. Naučit ćete i kritički razmišljati što je jedna od temeljnih vještina koja vam omogućava da donesete vrijednosni sud o stvarima koje čujete ili vidite. U prodaji je definitivno dobivate. Prijavite se za posao u Croatia osiguranju ovdje.

Pročitajte više