Od srijede do petka besplatna vožnja u Nexcomovom tramvaju

TVRTKA Nexcom, davatelj usluga jeftinijeg telefoniranja s inozemstvom, od srijede do petka poklanja svim Zagrepčanima besplatnu vožnju ZET-ovim tramvajem, kao i prigodne poklone.

U srijedu i petak u vremenu od 11 do 14 sati, Zagrepčani će se besplatno voziti na Nexcomovoj liniji 11 (od Črnomerca do Dupca), dok će u četvrtak besplatna Nexcomova linija biti dvanaestica (od Remize do Dubrave).

Svi Zagrepčani i oni koji se tako osjećaju, osim besplatne vožnje dobiti će i prigodne poklone Nexcoma, te besplatne HitMe prepaid kartice za jeftinije telefonske razgovore s inozemstvom.

"Zagrebački tramvaj zasigurno je jedan od najprometnijih u Hrvatskoj. S druge strane naše usluge koristi zaista veliki broj ne samo Zagrepčana, već stanovnika cijele Hrvatske, te smo stoga odlučili stupiti sa njima u izravan kontakt – tako da im poklonimo ono što inače odnosi dosta novaca. Besplatnu vožnju tramvajem i najjeftinije telefoniranje s inozemstvom", rekao je Igor Risek, direktor zagrebačkog ureda tvrtke Nexcom.

Pročitajte više