Odaberi jedan od pet smjerova diplomskog studija MBA

Foto: Press

EFFECTUS svim studentima koji su završili trogodišnji studij na jednom od sveučilišta, veleučilišta ili visokih učilišta pruža priliku da odmah upišu diplomski studij koji ima pet smjerova i postanu magistri Poslovnog upravljanja MBA.

  • 2 godine, 120 ECTS bodova (VSS)
  • Naš je obrazovni program istovjetan onima na najpoznatijim europskim sveučilištima
  • U struci za koju su se školovali, zaposleno je 98,2 posto diplomanata stručnog diplomskog studija Effectus veleučilišta

Studiji Effectusa temeljeni su na ideji da studentima omoguće stjecanje praktičnih i primjenjivih znanja, traženih na tržištu rada. S nama usvajaš znanja i vještine koje poslodavci traže i koje ti pomažu donositi pravodobne i ispravne poslovne odluke. Predaju ti eminentni stručnjaci, praktičari, poslovni ljudi, poduzetnici, sportaši i ministri, pa možeš naučiti sve tehnike i alate neophodne za karijeru koju želiš.

Program studija "Poslovno upravljanje – MBA" predviđa osam obaveznih i na prvoj godini zajedničkih predmeta. Po završetku nastave iz prvog semestra, biraš smjer studija, dok predmete jednog od pet ponuđenih smjerova biraš kod upisa druge godine studija. Nastava se na drugoj godini studija održava vikendima, a pružamo ti i mogućnost nastavka obrazovanja na doktorskim studijima, na kojima ostvaruješ dodatnih 180 ECTS-a. 

I zato, studiraj na Effectus veleučilištu, odaberi jedan od pet smjerova:

MENADŽMENT FINANCIJA

  • Voditelj prodaje i supervisor, Brand Manager, Konzultant

MENADŽMENT LJUDSKIH POTENCIJALA I ZNANJA

  • Stručnjak za ljudske potencijale i upravljanje karijerama; Stručnjak za osposobljavanje i razvoj zaposlenika

POREZI I POSLOVNO PRAVO

  • Financijski poslovi u financijskim institucijama - bankama, štedionicama, fondovima, osiguravajućim društvima i sl. Poslovi u kompanijama koje se bave financijskim konzaltingom, financijskim analizama, izradom poslovnih planova i investicijskih projekata i sl.

ANALITIČKI MENADŽMENT

  • Podatkovni analitičar, Savjetnik za istraživanje i razvoj, Menadžer za inovacije

BIHEVIRALNA EKONOMIJA

  • Analitičar za istraživanje tržišta, Chief Bihevioral officer, Stručnjak za bihevoralne financije

Upoznaj nas i postani i ti 1 od 1000 diplomanata Effectus veleučilišta.

Pročitajte više