Odgođena istraga o smrti sina Anne Nicole Smith

BAHAMSKI sudac William Campbell odgodio je nastavak procesa koji bi trebao rasvijetliti smrt Daniela Smitha, sina slavne Playboyjeve zečice Anne Nicole Smith.
 
Zbog razmatranja dokaznog materijala, porota od 7 članova će se sastati tek 31. ožujka kad će imati priliku predložiti sudu kaznenu odgovornost ukoliko pronađu dokaze prijestupa.

Daniel Smith preminuo je u dobi od 20 godina, za vrijeme posjeta novorođenoj sestri Dannielynn na Bahamima. Iako  je u Danielovom organizmu autopsijom pronađena kombinacija droga koja je uključivala metadone i antidepresive, policija nije pronašla znakove samoubojstva.

Njegova slavna majka, Anna Nicole Smith preminula je nekoliko mjeseci nakon smrti svog sina, u siječnju 2007, a muškarci koji su joj bili bliski daju potpuno kontradiktorne izjave o Danielovim navikama.

Na posljednjem svjedočenju Annin je bivši dečko Larry Birkhead izjavio da je Daniel bio problematičan mladić koji se borio s ovisnošću o drogi i alkoholu. S druge strane, njezin odvjetnik i bliski suradnik je izrazio čuđenje nad rezultatima autopsije tvrdeći kako nikad nije vidio da se Daniel drogirao.

B.B.

Pročitajte više