Održana Adobe financijska konferencija

NA ADOBE financijskoj konferenciji namjenjenoj bankarskom sektoru Adobe System po prvi put je u Zagrebu financijskim ustanovama ciljano predstavio svoja rješenja u području elektroničkog poslovanja.

Naglasak konferencije, koju je organizirala tvrtka HSM Informatika, bio je na automatizaciji poslovnih procesa primjenom interaktivnih elektroničkih dokumenata.

Glavni predavač Anthony Giagnacovo, direktor financijskog sektora i član uprave Adobe Systems EMEA, prezentirao je kako su vodeće europske i američke financijske kuće uvele inovativne korisničke usluge i nove kanale prodaje, te unaprijedile svoje poslovanje i operativnu učinkovitost primjenom Adobe inteligentnih dokumenata.

Bankari su ovom prilikom mogli vidjeti kako primjeniti Adobe tehnologije u vlastitim organizacijama, s ciljem unapređenja konkurentske sposobnosti i operativne učinkovitosti.

Ovom konferencijom HSM Informatika nastavlja s naporima da domaćem tržištu predstavi mogućnosti poslovnih rješenja za automatizaciju procesa temeljenih na Adobe LiveCycle tehnologiji koja se već koristi u mnogim tvrtkama, ali i u državnoj upravi.

Pročitajte više