Održana promocija knjige "Hoću bolji posao!" Izdanje 2004.

STRUČNJACI grupe Selectio – vodećeg ponuđača na tržištu zapošljavanja u Hrvatskoj izdali su "Hoću bolji posao! – Vodič za inteligentnu promjenu radnog mjesta" Izdanje 2004. To je pristupačan i koristan vodič za sve one koji traže prvo radno mjesto, žele promijeniti posao ili ne znaju što napraviti kako bi na sadašnjem radnom mjestu postavili temelje za daljnji napredak u karijeri.

Velika novost u ovom izdanju su Profili poslodavaca. Mnoge od najboljih hrvatskih tvrtki (Atlantic, Fina, HTmobile, PBZ, Podravka, VIPnet) obraćaju se budućim zaposlenicima opisujući, s jedne strane prilike za razvoj karijere i s druge znanja i vještine koje će se od njih očekivati.

Intervjui s uspješnim poslovnim ljudima govore o konkretnim primjerima izgradnje karijere u različitim djelatnostima.

Knjiga sadrži i savjete iz radnog prava, rezultate niza istraživanja koji daju uvid u ono što hrvatski poslodavci danas traže, primjere ispravno sastavljenih životopisa i niz korisnih savjeta.

Promocija povodom drugog izdanja knjige održala se 30. rujna u prostorima Profil Megastorea. Prisustvovali su predstavnici tvrtki koje su se predstavile u novom izdanju knjige, poslovni partneri i predstavnici medija.

Promocija je organizirana u suradnji sa jednim od naših poslovnih partnera – Belupom. Kao sponzor događaja Belupo je sudjelovao sa novom linijom svojih proizvoda I Touch kozmetike, i tako učinio promociju knjige sadržajnijom i zanimljivijom.

Generali osiguranje također se pridružio organizaciji promocije predstavivši uzvanicima liniju svojih usluga.

Pročitajte više