Odvjetnik zaštitara koji je upucao Sablju: Još se ne zna kvalifikacija djela

Foto: Luka Šangulin/Index

TOMISLAV SABLJO, Uskokov optuženik u akciji Tebra, ubijen je noćas u zagrebačkom klubu Ritz. Prema još uvijek neslužbenim informacijama, Sablju je upucao redar kluba K.K., i to četiri puta u prsa.

>> Noćas je u Zagrebu ubijen Tomislav Sabljo. Tko je on?

>> Vlasnik kluba u kojem je ubijen Sabljo: Žao mi je zbog toga, surađujem s policijom

Odvjetnik zaštitara: Obrada je još u tijeku

Nazvali smo Imona Choudhuryja, odvjetnika osumnjičenog zaštitara, kako bismo dobili više detalja o cijelom događaju. No Choudhury nam je kratko poručio da je obrada u tijeku te da kvalifikacija djela još nije poznata. Zaštitar će biti ispitan tijekom dana, dodao je odvjetnik.

Svjedokinja koja se javila medijima prepričala je da su svi u klubu prvo svjedočili tučnjavi zbog koje su se svi zaštitari zatrčali prema jednom stolu. Nakon toga su ovi koji su sudjelovali u tučnjavi krenuli prema izlazu i unutar kluba se sve smirilo.

Barem se tako činilo, jer par minuta kasnije čulo se nekoliko pucnjeva. Ovi koji su bili unutar kluba nisu znali što se događa jer, kako se kasnije ustanovilo, na izlazu iz kluba zaštitar je upucao Sablju koji je bio naoružan. Više informacija bit će poznato nakon dovršetka očevida.

Pročitajte više