Javili se vlasnici kafića u kojem se otrovao Riječanin. Sinoć imali sastanak s Colom?

Screenshot: YouTube

Nakon što je društvenim mrežama počela kolati vijest da se u jednom od kafića na riječkom Korzu otrovao čovjek pijući Romelquelleovu mineralnu vodu, danas, nakon pritisaka, javili su se iz Coca-Cole. Također, iz kompanije govore kako je u pitanju izolirani slučaj, unatoč tome što se jedan takav dogodio prije nekoliko mjeseci, a danas su potvrđena još dva. 

Index je danas posjetio Sladis d.d. koji u vlasništvu ima nekoliko ugostiteljskih objekata u Rijeci. Među njima je i onaj u kojemu se otrovao Riječanin, prilikom čega mu je spaljen jednjak. Usmenu izjavu su odbili dati, kazavši nam da će nam na pitanja odgovoriti pismenim putem. 

Tvrtka: Ovo nas je jako potreslo 

Index je na terenu u današnjem razgovoru sa stanovnicima Rijeke iz nekoliko izvora doznao da je jučer, prije nego što je informacija o trovanju izašla navečer na društvenim mrežama, vodstvo Sladila bilo na sastanku s članovima kompanije Coca-Cola. 

Stoga smo danas poslali upit Sladisu. Zanimalo nas je tko je inicirao sastanak i o čemu se na njemu raspravljalo, koji su zaključci i tko je sve prisustvovao sastanku. Na upite o pojedinostima sa sastanka nismo odbili odgovore. 

Na naknadno pitanje je li spomenuti kafić na društvenim mrežama mjesto gdje se Riječanin otrovao u subotu, evo što su kazali: 

“Žao nam je što je došlo do događaja koji je izuzetno potresao sve naše djelatnike i društvo. U trenutku kada se nemili događaj dogodio, naši djelatnici su promptno reagirali. Pozvana je hitna pomoć koja je došla u jako kratkom roku. 

Surađujemo s nadležnim istražnim organima PU primorsko-goranske, kao i sa službama Državnog inspektorata te smo im i dalje na raspolaganju. U kontaktu smo i s obitelji povrijeđenog, a njemu želimo što brži oporavak”, kazali su iz Sladisa. 

Pročitajte više