Oglasio se mladić zbog kojeg je "Daruvarac" pušten na slobodu

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

DARKO Kovačević "Daruvarac" je nešto prije 16 sati pušten iz istražnog zatvora u Zadru.

Pušten je samo pet dana nakon što je protiv njega sudac istrage odredio istražni zatvor zbog prijetnji 24-godišnjem mladiću u kafiću na zadarskom Boriku. 

Iako odmah nije bilo jasno zašto je Kovačević pušten na slobodu, DORH je u međuvremenu objavio da je pušten jer je mladić odustao od prijave. 

"Tijekom dokaznog postupka, oštećenik je povukao prijedlog za progon te zbog povlačenja oštećenikova prijedloga nema procesnih uvjeta za daljnje vođenje kaznenog postupka protiv osumnjičenika, a isto tako više ne postoji niti osnova za istražni zatvor zbog čega je sucu istrage predloženo ukidanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika”, priopćili su iz DORH-a.

Oglasio se mladić koji je odustao od prijave protiv "Daruvarca"

Novinari Zadarskog.hr nazvali su 24-godišnjeg mladića koji je protiv Darka Kovačevića u subotu podigao, a u petak povukao kaznenu prijavu zbog prijetnje.

Mladić nije bio pretjerano raspoložen za razgovor i nije želio otkriti zbog čega je povukao kaznenu prijavu protiv "Daruvarca", no dao je naslutiti da se nešto dogodilo između njega i DORH-a.

"Ako vas zanima što je bilo i zašto sam povukao prijavu, onda nazovite državno odvjetništvo!" rekao je kratko 24-godišnjak. 

Pročitajte više