Požeški HDZ-ovac ogorčen na birače: Mislite da će vas MOST spasiti od poplava i izgraditi brzu cestu?

Screenshot: YouTube/034 portal

PREDSJEDNIK županijsko HDZ-a Požeško-slavonske županije i treći na listi Domoljubne koalicije Franjo Lucić nije se mogao suzdržati od toga da svima obznani koliko je razočaran dobrim rezultatima MOST-a nezavisnih lista.

"Što mi to radimo? Razočaran sam rasipanjem glasova građana Požeško-slavonske županije. Ako ljudi misle da će im branu u Požegi izgraditi Most, ako misle da će im Most izgraditi brzu cestu, a mi radimo na tome, ako misle da će im riješiti sve probleme s poplavama da 500 naselja opet ne bude poplavljeno, u redu. Neka im Most to radi. Nemojte me onda pitati gdje je brza cesta, brana, prijevozi, izlazak na brzu cestu. Izvolite, javite se onima kojima ste dali povjerenje, a nikad vam ništa neće napraviti", rekao je Franjo Lucić, prenosi 034portal.

"Ne podcjenjujem nikoga, ali volim svoje, volim Slavoniju. Pitam sad građane:  Ma gdje im je pamet!?!? Imam pravo to pitati jer Živim zidovima daju povjerenje i Mostovima koji su izgubili od HDZ-a u Metkoviću i Omišu. Nisam tražio za sebe nijedan preferencijalni glas. Moj sin je rekao: Tata, nisam glasovao za tebe preferencijalno, već za župana jer smatram da trebamo imati dva zastupnika iz Požeško-slavonske županije. Gdje su drugi koji su davali glasove ljudima koji nisu iz naše županije? Sram ih može biti! Nisu podržali svoje ljude i svog generala hrvatske vojske. E, neće takvi proći s ovakvom politikom u Hrvatskoj demokratskoj zajednici. Ja im to sad poručujem", odlučan je Lucić te dodaje kako je HDZ u petoj izbornoj jedinici apsolutni pobjednik izbora, jer umjesto prijašnjih 6 sada ima 8 saborskih mandata.

Franjo Lucić dodao je na kraju da je HDZ u svom programu zacrtao daleko bolnije rezove od onih o kojima priča Mosta i sada i Zoran Milanović jer bez takvih rezova nema napretka za Hrvatsku.

"Imamo šest puta bolji program bolnih rezova od drugih. Nismo pričali o njima. Bili spremni napraviti sve za dobrobit Hrvatske jer bez njih nema oporavka Hrvatske. Rekao sam jednom predsjedniku: Ne budeš li proveo rezove od kojih prvo trnu zubi tebi pa i nama, nema oporavka. To je naš program", zaključio je Lucić.

Pročitajte više