Opatijka nekoliko vrećica heroina skrivala u vagini

NAKON što ju je policija odvela u bolnicu, liječnici su u vaginalnom otvoru 28-godišnje Opatijke pronašli kondom u kojem se nalazilo nekoliko vrećica heroina, vrijednog desetak tisuća kuna.

Osječka policija u petak navečer je zaustavila 35-godišnju Osječanku i prilikom pretrage kod nje je pronašla 0,5 grama heroina, a pola sata kasnije manju količinu heroina pronašla je i kod djevojke koja je s 35-godišnjakinjom bila u društvu, ali je uspjela pobjeći prilikom dolaska policije.

Djevojke su nakon ispitivanja priznale gdje su nabavile drogu, pa je policija u subotu sa sudskim nalogom išla u pretres jednog stana u Osijeku. U stanu je zatekla 30-godišnjeg Osječanina i 28-godišnju Opatijku s prebivalištem u Osijeku.

Pretragom stana policajci nisu našli nikakvu drogu, no ponašanje djevojke im je bilo sumnjivo, piše Novi list dodajući kako u policiji kasnije nisu željeli reći što im je u djevojčinom ponašanju bilo sumnjivo.

U osječkoj Kliničkoj bolnici ginekolozi su u djevojčinom vaginalnom otvoru pronašli 27,3 grama heroina spakiranog u nekoliko vrećica i stavljenog u kondom.

Osječki policajci priznali su kako se s takvim slučajem već dugo nisu sreli, najčešće drogu proguta WC školjka, a tek rijetki progutaju vrećice s drogom do koje kasnije dođu obavljanjem velike nužde.

Djevojka je završila u Istražnom centru Županijskog suda, a njezin sustanar je prošao bez prijave, piše Novi list.

Pročitajte više