Opet svađe u Saboru, Grmoja žestoko odgovorio Marasu poručivši mu da Most nikome nije dužan

Foto: Hina

MOSTOV Nikola Grmoja u Saboru je žestoko odgovorio Gordanu Marasu koji je već u više navrata kritizirao poreznu reformu koju najavljuje nova vlada. Na Marasove prozivke u Saboru se javio Nikola Grmoja, a svoje je riječi koje je tamo izrekao prenio i putem svog Facebook profila.

"Gospodine Maras, rekli ste da je porezna reforma vraćanje duga donatorima Mosta. Upozoravam vas da MOST nezavisnih lista u kampanji nije primao donacije te Vas molim da svoje modele ne preslikavate na Most.

Most nije imao donatora i nema kome vraćati dug. Podsjećam da se danas upravo pokušava skinuti imunitet našem zastupniku, bivšem ministru Davor Romiću jer je odbio isplatit poticaj koji je vaš ministar Jakovina isplaćivao, vjerojatno želeći pogodovati tajkunima od kojih ste imali interesa i koristi. Tj. upravo onima o kojim sad pričate vi i vaš kolega Jovanović. Most to nikada nije radio, niti će raditi.

Stoga vas molim da nas ne prozivate jer nismo primili niti jednu kunu donacije", rekao je Grmoja, a potom i svoje riječi ponovio na svom Facebooku.

 

Pročitajte više