Optužen masovni ubojica iz američke države Tennessee



JACOB SAHFFER, 30-godišnji muškarac iz američke savezne države Tennessee optužen je danas zbog serije ubojstava koja su se protegla na dvije savezne države. Prvo je u Shafferovom rodnom gradu Fayettevilleu ubijeno petero ljudi, a nedugo kasnije pronađena je ubijena osoba i u državi Alabami.

Istražitelji su rekli kako se radi o četiri odrasle i dvije maloljetne žrtve, ali nisu otkrili identitete. Navodno se radi o članovima iste obitelji, navela je glasnogovornica FBI-a iz Tennesseeja.

"Grozomorna ubojstva"

Policajci uključeni su slučaj također nisu htjeli odavati identitet žrtava, iako su rekli da su ubojstva "grozomorna" i među najgorima koje su ikad vidjeli. Ubojstva su se dogodila u petak navečer ili subotu ujutro po lokalnom vremenu.

Jedna od susjeda obitelji ubijene u Tennesseeju rekla je kako je moguće da su ubijena djeca stara samo četiri ili pet godina.

Nedugo nakon što su otkrivena tijela u Tennesseeju, policija je pronašla još jednu žrtvu u Huntsvilleu u Alabami, gradu 50 kilometara udaljenom 50 kilometara od Fayetevillea.

Shaffer je sjedio na trijemu kuće u Fayettevilleu kad je policija došla provjeriti što se dogodilo. Još uvijek nije dao nikakvu izjavu policajcima.

Pročitajte više