Optužen za teško ubojstvo u Modriču: Nasmrt izbo djevojku pa nazvao majku i rekao "ubio sam je"

Foto: Facebook

TRI mjeseca nakon brutalnog ubojstva u obiteljskoj kući u mjestu Modrič gdje je 22-godišnji Hrvoje Domobran Knežević ubio svoju godinu dana mlađu djevojku, Županijsko državno odvjetništvo u Zadru (ŽDO) podiglo je optužnicu koja ga tereti za počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva.

> Strašni detalji ubojstva u Modriču: Ubojica je bio na speedu, djevojku izbo po cijelom tijelu

Knežević se, prema optužnici, tereti da je u noći sa 26. na 27. studenog 2015. godine u obiteljskoj kući u Modriču ubio 21-godišnju J. B. sa kojom je živio. Nakon prepirke na okrutan joj je način zadao veći broj ozljeda od kojih je smrtonosna ozljeda bila ubodna rana lijeve strane vrata.

Nakon što je uhićen Knežević se odd 27. studenog prošle godine nalazi u istražnom zatvoru u Zadru, a u optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja djela, te radi neometanog odvijanja postupka za kazneno djelo za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora i kod kojeg su posebno teške okolnosti počinjenja kaznenog djela.

Podsjetimo, krajem studenog prošle godine policija je, nakon telefonske dojave, u kući u Modriču kod Starigrada, pronašla tijelo 21-godišnjakinje s vidljivim ozljedama koje su upućivale na nasilnu smrt. Ubojica je prije nasrtaja na djevojku konzumirao speed, a navodno je i žrtva bila pod utjecajem amfetamina.

Sestra ubijene u izjavi za RTL kazala je kako je ubojica nazvao njihovu majku i rekao joj: "Ja sam je ubio".

"Majka mu je rekla da zove hitnu i policiju, a on joj je odgovorio: Prekasno je", dodala je u suzama. Otkrila je i kako se njezina sestra jako promijenila te da je sigurno "uzimala nešto".




 

Pročitajte više