FOTO Orepić došao na koncert u KSET, interventna se ovaj put nije pojavila

Foto: Index

KAO ŠTO je i obećao, Vlaho Orepić pojavio se na koncertu benda čiji je zadnji nastup prekinula interventna policija.

Radi se, naime,  o ponovljenom koncertu grupe Svemir u zagrebačkom klubu studenata elektrotehnike, KSET, i to nakon što su interventna policija i djelatnici Porezne uprave 25. studenog naprasno prekinuli događaj, te usput izmaltretirali posjetitelje istoga.

Na večerašnjem, ponovljenom koncertu grupe, se uz Orepića pojavio i SDP-ovac Siniša Hajdaš Dončić. Ovaj put nije se pojavila interventna policija, što je i bilo za očekivati nakon što se Orepić ispričao zbog incidenta koji se dogodio na prošlom koncertu grupe Svemir u KSET-u.

U ogromnoj raciji našli "sumnjivu biljnu materiju"

Policija je, podsjetimo, tvrdila da je to napravila u suradnji s Poreznom upravom te da su izveli "taktičku radnju - raciju" i to u cilju "sprječavanja kaznenih djela i prekršaja, njihovog otkrivanja, prikupljanja informacija o počiniteljima kaznenih djela i prekršaja, traganja za počiniteljima kaznenih djela za kojima je raspisana potraga, zaštite života i sigurnosti imovine, građana te zaštite javnog reda i mira."

U bezrazložnom maltretiranju mahom studenata nađena je tek jedna "sumnjiva biljna materija", a kako ne bi izašli praznih ruku, ispostavilo se da klub ne zadovoljava "protupožarne standarde".

Pročitajte više