Oreščanin: Meni je ovo bila prva debata u životu, Ribić se time bavi godinama

Screenshot: N1 Televizija, Facebook

DRAŽEN OREŠČANIN iz Udruge Glas poduzetnika osvrnuo se na sinoćnje gostovanje na N1 Televiziji na kojoj je gostovao s Vilimom Ribićem, a njihovu raspravu nazvao je "meč godine".

> Kako je protekla emisija Mindset pročitajte ovdje

"Mislim da me Vilim nikada ne bi izazvao na ovakvu raspravu da nije mislio da će sa mnom lako izaći na kraj. On se ovakvim stvarima i diskusijama bavi 30 godina, a meni je ovo bila PRVA ovakva debata u životu. Meni je puno normalnija situacija u kojoj na nekoj stručnoj konferenciji pričam o podatkovnoj arhitekturi, što mi je uostalom i posao. Ali nužda zakon mijenja pa sam se našao u UGP-u i "iza neprijateljskih linija". Moram priznati da je Vilim žestok protivnik i da sam pred kraj u dva navrata ostao bez riječi da mu objasnim princip punjenja proračuna", napisao je Oreščanin na Facebooku.

"Hvala svima koji su savjetima, dokumentima, svjedočenjima, linkovima i na druge načina pomogli u pripremi. Imao sam još dosta materijala i kalkulacija prvenstveno o veličini javnog duga, ali nisam mogao sve iskoristiti jer je diskusija otišla u drugom smjeru. Mislim da je cilj ispunjen, gledanost je bila velika, poruke o tome da je #Hrvatska20 nužnost i da ovakva stranačko-uhljebnička država više nema smisla su iskomunicirane, drago mi je da se Vilim s puno stvari složio. Na kraju je i fajt bio dobar, tako da su i UFC fanovi nadam se bili zadovoljni :-) Hvala svima i na konstruktivnim kritikama", poručio je.

"Nastavljamo borbu za bolju budućnost"

"Mi se okrećemo dalje i nastavljamo borbu za bolju budućnost za sve. Ima nas još puno koji su se upisali u tablicu za podršku prije nego što je UGP osnovan, nemojte se zaboraviti učlaniti. Osim učlanjenja, ono što svatko može napraviti je pozvati mamu, tatu, bracu, seku, frizera, automehaničara i sve ostale da se učlane i pridruže, a i svaka kuna donacije će biti korisno uložena u našu borbu", pozvao je Oreščanin na učlanjenje u UGP.

Svoj osvrt je završio riječima: "PS: Bentley koji sam dobio od Dunje i Saše sam stavio na Njuškalo, moj pravi je bolji :-) — osjećam se umorno".

Pročitajte više