Osijek: Ginekolog potvrdio sumnju policije o skrivenoj drogi u spolnom organu

OSJEČKOBARANJSKA Policijska uprava danas je izvijestila kako je protiv 28-godišnje Osječanke podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinila kažnjivo djelo zlouporabe droga nakon što je liječničkom pretragom u osječkoj Kliničkoj bolnici potvrđena policijska sumnja da je drogu skrila u spolnom organu.

Kriminalističkom obradom 35-godišnje i 25-godišnje Osječanke 19. veljače pronađeno je 0,5, i 0,7 grama marihuane te je policija posumnjala da su povezane s 30-godišnjim Osječaninom i njegovom 28-godišnjom prijateljicom, s kojom živi u Osijeku. Obavljena je pretraga tih osoba i njihova doma, a pretragom 28-godišnje hrvatske državljanke koju je obavio liječnik specijalist u osječkoj Kliničkoj bolnici, u njezinoj tjelesnoj šupljini (u spolnom organu) pronađeno je 27,3 grama heroina, upakirana u više vrećica, priopćila je policija.

Osumnjičena je sprovedena u Istražni centar osječkoga Županijskog suda i protiv nje je podnesena kaznena prijave zbog sumnje da je počinila kažnjivo djelo zlouporabe droga.

Pročitajte više