Osječke srednjoškolke htjele "ispeći" kozmetički zanat pa skoro završile u kupleraju

RAVNATELJICA tehničke škole Ruđer Bošković u Osijeku, policiji je prije godinu dana prijavila vlasnicu salona De luxe, zbog uočenih nepravilnosti u radu tog salona, u kojemu su učenice te škole imale praksu.

Naime, dvije učenice su tamo htjele usavršiti svoj kozmetički zanat, ali ubrzo su uvidjele čime se sve taj salon bavi pa su o tome obavijestile svoju nastavnicu, javljaju mediji. Nastavnica je o tome obavijestila ravnateljicu Danicu Čarnohorski, a ona policiju te je čitav slučaj na taj način i započeo.

Ravnateljica je kazala kako zapravo nije u tom trenutku bilo nikakvih materijalnih dokaza, ali nakon duge istrage 35-godišnja Jasmina Hajrić, vlasnica kozmetičkog salona De luxe, uhićena je zajedno sa svojim "prijateljicama noći" početkom listopada. Ona je mjesecima pružala seksualne usluge klijentima te povodila brojne djevojke iz Osijeka i okolice.

Školarke su prestale s praksom u tom salonu, a iz škole su zaprepaštenim roditeljima poručili kako nema razloga za brigu, jer učenice koje su na praksi svakodnevno obilazi nastavnik. Pooštren je i sustav odabira salona, a još neki od salona nalaze se na popisu onih koje škola izbjegava u širokom luku.

K.S.
Foto: Ilustracija

Pročitajte više