Osnivač stranice Vatrogasci - oni su naši heroji pokrenuo akciju za kolege: "Heroji u nevolji trebaju našu pomoć"

Foto: Hrvoje Jelavić/ Pixsell

ZVONIMIR Radaš, mladić koji vodi Facebook stranicu Vatrogasci - oni su naši heroji, pokrenuo je humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za vatrogasce s područja Zadarske odnosno Šibensko - kninske županije.

>> Razgovarali smo s čovjekom koji vodi stranicu o vatrogascima: "Vatrogastvo se radi srcem ili nikako"


Oni su, kaže Radaš, najviše na terenu posljednjih nekoliko tjedana, a stradala im je brojna oprema koje ionako nikad nema dovoljno.

Njegov poziv prenosimo u cijelosti.

"POZOR POZOR

Dragi kolege, prijatelji i svi vi koji pratite ovu stranicu. Potaknut sadašnjom situacijom uzrokovanom silnim požarima imam neizmjernu želju kao bivši vatrogasac pomoći mojim kolegama u nevolji, koji su svojim djelima bili izloženi neizmjerno velikoj opasnosti.

Kako bi pomogao tj pomogli svi zajedno našim HEROJIMA odlučio sam pokrenuti prikupljanje novčanih donacija kako bi osigurali sredstva za kupnju opreme dvd-ovima na području Zadarske i Šibensko-kninske županije.

Naime to su županije koje su najviše bile pogođene požarima u zadnjih 15 tak dana, a nastala situacija uzrokovala je veliku štetu na opremi (s kojom se inače oskudijeva).

Donacije možete uplatiti na račun DVD Lišane Ostrovičke.Pri uplati potrebno je navesti u opis plaćanja da je DONACIJA.

Žiro račun: HR3024070001100088250

model:99 opis plaćanja: donacija za opremu

Napominjem da će čitava akcija trajati mjesec dana i prikupljanje biti potpuno transparentno, te da ću svaki 7. dan objavljivati stanje donacija.
Prilikom uplate vas molim da u komentaru napišete uplaćeno bez iznosa kako bi akcija bila sto transparentnija.

Za kraj pozivam sve Vas da se odreknete iznosa jedne kave ili kutije cigareta kako bi pomogli našim HEROJIMA u koji su bili uz sve nas kad nam je bilo potrebno.

Također pozivam banke da se odreknu transakcijske provizije prilikom uplata donacija.

Pokretač: Zvonimir Radaš", objavljeno je na Facebook stranici Vatrogasci - oni su naši heroji.

Pročitajte više