Osvojite 400.000 kn vrijedne stipendije za Algebra MBA

Foto: PR

ISKUSNI profesori s Kelley School of Business i njihov pristup nastavi jedan su od razloga zbog kojih je Algebrin e-Leadership MBA studij tako dinamičan. Sada se možete prijaviti za stipendijski natječaj koji se održava 25.travnja i osvojiti punu stipendiju za ovaj jedinstveni MBA studij! Steknite dragocjena znanja potrebna za poslovnu budućnost u doba digitalne transformacije.

Razmišljate li o MBA studiju  imamo za vas posebno dobru vijest - Algebra e-Leadership MBA otvorio je natječaj za stipendije na kojem odabrani kandidati mogu osvojiti jednu punu i čak četiri djelomične stipendije ukupne vrijednosti više od 400.000 kn.

Stipendijski natječaj prilika je da i sami testirate kako se uklapate u program i organizaciju nastave i želite li biti dio ove ambiciozne i motivirane ekipe s kojom ćete raditi na timskom zadatku koji vam može donijeti vrijednu stipendiju za najbolje strukturirani e-Leadership MBA studij u regiji.

Profesor Keith Dayton dio je našeg predavačkog tima sa Sveučilišta u Indiani. Bivši marinac, znanstvenik i javni radnik, s istom strašću prilazi svim svojim interesima. Dugogodišnji redovni profesor na prestižnoj Kelley School of Business (rangirana po Forbesu kao 19. u SAD), na Algebrinom MBA studiju  predaje kolegij upravljanja i vođenja timova i organizacija.

Profesor Dayton, kao i sve njegove kolege, predaje malo drugačije. Ne predaje ex-katedra i ne voli distancu, nego se kreće među studentima. Zahtjeva pažnju, ali sluša svaki komentar svojih studenata. Razgovara s njima, daje im priliku da kažu što misle. Želi ih čuti i važno mu je da znaju objasniti svoje stavove.

Projekti i praktični zadaci njegova su specijalnost i zato kaže kako „uvijek želi vidjeti reakciju studenata u najrazličitijim situacijama, pod pritiskom, individualno i u timu“.

Sličan stav ima i profesor Scott Whiteford, sa sveučilišta u Lincolnu, u Nebraski. Konkretni zadaci i što više interakcije sa studentima čine njegova predavanja posebno zanimljivima. Vrlo zadovoljan angažiranošću hrvatskih studenata, profesor Whiteford naglašava suradnju predavača i studenata kao ključnu za uspjeh studija.

Ovakav pristup studiju kao veliku dodatnu vrijednost shvatili su i naši MBA studenti. Ističe ga i Ivan Mrvoš, tehnološki wunderkind i jedino domaće ime na Forbes „30under30“  listi najperspektivnijih mladih poduzetnika. Njegovo iskustvo Algebra MBA studija najbolja je preporuka koju možemo zamisliti.

Prijave za Algebrin MBA e-Leadership su otvorene i čekaju i vas!
 

Pročitajte više