Otac Filipa Kapisode: Zgrožen sam izjavama u medijima, prava istina je završila u grobu

OTAC Filipa Kapisode zgrožen je pričama koje se proteklih dana pojavljuju u medijima o njegovu sinu i Kseniji Pajčin. "Više nema ni Filipa ni Ksenije, a svi se trude da ih okaljaju. Ljudi iz takozvanog jet seta danima se utrkuju tko će dati više izjava o njima. Pričaju svakakve stvari, ružne, kao da nemaju ništa ljudsko u sebi", izjavio je za Alo Mirko Kapisoda.

Dodao je kako je Filip pokopan dostojanstveno, no da je uz one koji su suosjećali s obje obitelji bilo i onih koji su se potrudili okaljati i Filipa i Kseniju.

"Čini se da nema kraja pričama koje me zgražavaju", dodao je Mirko Kapisoda i rekao kako Petar Kapisoda, poznati rukometaš, i bratić pokojnog Filipa zbog toga ne želi davati izjave za medije. "Molili smo te da nam se vratiš na Cetinje, ali nismo očekivali da ćemo te ovakvog dočekati. Sada će svi nagađati što se dogodilo, a pravu istinu odnio si sa sobom u grob", rekao je Petar Kapisoda u govoru koji je održao na pokopu.

Telegrame sućuti Kapisodama poslali su i brojni političari, čak i crnogorski premijer Milo Đukanović.

Stotine obožavatelja na grobu Ksenije Pajčin

I nekoliko dana nakon što je pokopana stotine obožavatelja svakodnevno dolazi na posljednje počivalište pjevačice gdje pale svijeće i ostavljaju cvijeće.

Pročitajte više