Otac misice Sunite: Ne vjerujem da može ubiti čovjeka, bilo je slučajno

ESAD HINDIĆ, otac Sunite Hindić-Bošnjaković osumnjičene da je ubila 55-godišnjeg mostarskog ugostitelja Nina Ivankovića, za Avaz je rekao kako vjeruje kćeri da je pištolj slučajno opalio i ubio Ivakovića.

Kaže kako je došao u Mostar, no u Tužiteljstvu mu nisu dozvolili da je vidi.

"Ona je oduvijek htjela biti velika zvijezda, a ja se s tim nisam slagao. Zato se nismo viđali... Ali ne vjerujem da je u stanju namjerno ubiti čovjeka. U medijima sam pročitao da je i ranije imala problema sa zakonom... Nisam upućen u odnos Sunite i tog gospodina. Mogu samo reći da mi je žao. Kamo sreće da je makar ranjen, da je preživio", ispričao je Esad Hindić Avazu te dodao da vjeruje svemu što je ona rekla, a rekla je na saslušanju da se igrala pištolje te da je on slučajno opalio.

"Želim da javnost, a prije svega obitelj ubijenog, znaju da ja nisam džukela. Htio sam otići na sahranu čovjeku, ali me bilo strah. Ovim putem želim izraziti saučešće obitelji nastradalog", govori Hindić.

Dodaje i kako zna da postoje svjedoci koji su vidjeli Sunitu kako traži pomoć.

Bivšoj miss Hercegovine određen je jednomjesečni pritvor zbog sumnje da je jednim metkom iz pištolja ubila 55-godišnjeg hercegovačkog poduzetnika Nina Ivankovića nakon svađe s njim rano ujutro u petak u Vili Ivanković.

Pročitajte više