Otac uhićenog bjegunca: Neću kritizirati propuste u slučaju, molim se da sin nađe put

Foto: Facebook/MUP

ANTE BOŽIĆ, otac Ivana Božića, koji je uhićen pod sumnjom na pokušaj teškog ubojstva, objavio je još jedan opširan post na Facebooku o tom slučaju iako je naveo da je nedjeljni post njegov posljednji na ovu temu.

Odlučio se opet obratiti javnosti.

"LOV NE PRESTAJE, STOGA I JA BRANIM SVOJE GNJEZDO, SVOJ DOM, SVOJU OBITELJ,ALI NE I NEDJELA", stoji u objavi.

"Pa tako cinici, hejteri, zlobnici, mrzitelji, podmetači, zlotvori ja nisam rastavljen, u braku sam sa ženom koja je u pet godina rodila četvero djece, ženom koja je samozatajna, koja ne da je majka već najveći prijatelj svoje djece... Žena koja radi u respektabilnom trgovačkom lancu među najjačim u RH, a inače je voditeljica jednog odjela...dakako privatni sektor gdje ne treba veza za zaposlenje nego odgovornist i znanje...", piše na početku.

"Prvu šta je rodila također radi, ali ona u svjetskom brendu, također voditeljica gdje su perfomanse znanje i odgovornost, a ne rodijačke veze... Njena sestra također radi u privatnom sektoru... Svjetski poznatom modnom brendu gdje se ne zapošljava po 'babi i stričevima'...", nastavlja.

"Sin Paško, umjetnik u ulju na platnu, umjetnik u kamenu, drvu i svim alatima što može ljudska ruka dohvatiti. Također radi u privatnom sektoru gdje bez znanja možeš ostati samo ispred kapije poduzeća, a karakter nabrojenih, majke i pilića...to pitajte susjede, vrtiće, škole, fakultet, ulicu, oni će Vam reći da je nebi nedo Bog bio pristran, a to nikada nisam želio", nastavlja.

"Možda zlobnicima sad bude i teže"

"Možda zlobnicima sad bude i teže jer se ne radi o problematičnoj obitelji, već o obitelji koja ima problem, a istinski mu gleda u oči. Je li mi sad tražimo neke krivce u ovom nemilom događaju, koperativni smo prema svima, od represivnog aparata pa na dalje... Hoću li danas optužiti ministra Božinovića šta sam maloprije očistio škovace pored rodnog doma što ih je ostavio pojedinac iz sigurnosti i povjerenja kao i opuške ispred kućnog praga na adresi u Solinu", dodaje.

"Neću,to su samo sporadični slučajevi. Hoću li kritizirati još mnogo čega tj. propusta u ovoj situaciji... Neću, eto odvjetniku, pravdi i pravosuđu neka rade posao kako najbolje znadu", dodaje. "Hoću li Vam davati do znanja tko je ćaća Ante Božić koji problemu gleda u oči, a istovremeno moli Boga da se mladi vježbenik što prije oporavi,a da moj sin sa stranputice nađe pravi put", pita se.

"Neću Vam goviriti o sebi, proguglajte, moja su djela zabilježena, NEDJELA NEMA, dosje čist ko suza. Hoću li kritizirati pojedine medije koji siju dezinformacije...neću. Ali ću naglasiti da su me zvali novinari od kojih sam dobio apsolutnu podršku jer su bilježili moj humani rad, moju aktivnost za rodnu grudu, moju ZAGORU, moj ekološki doprinos majčici Zemlji", dodaje.

"Draga gospodo ja sam IVAN BOŽIĆ, samo u drugom obliku. U srednjim godinama kojim jesam da nakon 14 sati napornog rada istrčim deset kilometara.. Ja sam taj koji je ispred aktualnog premijera ove zemlje lupio šakom od stol dok mu je jedan 'uvaženi političar' lagao u oči... pitajte ga", nastavlja.

"Nakon dvije godine taj isti premijer pita u Šibeniku gdje Vam je onaj sentimentalni i emocijonalni...odgovor je dobio,doći će kada bude tribalo", nastavlja. "Ja i ovom trenutku ne tražim milost već pravdu. Sud je već donijela ulica", zaključuje. U nastavku je objavio screenshot poruke podrške koju je dobio, kako navodi.

Pročitajte više