Otac žigosane djevojke: Ravnatelj govori neistine i skriva stvari

Foto: Zadarski list

ZADARSKA policija kazneno je prijavila 15-godišnjeg učenika koji je školskoj kolegici upaljačem žigosao slovo "U" na ruku. Zbog vršnjačkog nasilja, u Ekonomsko-birotehničku i trgovačku školu stigao je i dodatni inspektor Ministarstva. 

Ravnatelj škole svjestan je da mu prijeti smjena, a jučerašnju izjavu da je "to samo dječja igra" danas je svalio na učenike. U međuvremenu, žigosana djevojka danas je od jednog učenika u školi primila nove prijetnje. 

RTL-ova reporterka razgovarala je s Ademom Shalom, ocem zlostavljane djevojke.

"Što se tiče policije, odradila je veliki posao. I jako sam zadovoljan. Jedino nisam zadovoljan ravnateljem škole, govori neistine po medijima, skriva predmete, ublažava stvari, kao što je rekao da je to dječja igra, pa je rekao da se obitelj dogovorila da se ne zove policija, što nije istina. A kad se danas dogodila nova prijetnja zvao sam više puta na telefon, nitko se nije javio. Zvao sam razrednicu, nitko se nije javio, zvao sam pedagoginju, nitko se nije javio", rekao je otac djevojke na pitanje je li zadovoljan kako su svi reagirali.

Rekao je da zvao i ravnatelja, ali se nije javio, te da je došao i u školu, a ravnatelja tamo nije bilo.

Odgovorio je i na pitanje je li ga strah slati kćer u školu. 

"Da. Ali i dalje ću je slati u školu, imamo kontrolu, institucije funkcioniraju. Nisam zadovoljan Ministarstvom. Koju su kaznu dali za ravnatelja, što su otkrili kod njega i zašto mi o tome nismo obaviješteni?" kazao je za RTL. 

 

 

Pročitajte više