Ovo je osumnjičeni za ubojstvo oca u Dugoj Resi

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

U DUGOJ Resi jučer se dogodilo ubojstvo. Sumnja se da je Marijan P. (40) u dvorištu obiteljske kuće nožem ubio svog oca, 61-godišnjeg Antona P.

On je priveden na ispitivanje u državno odvjetništvo.

Na mjestu događaja jučer je proveden policijski očevid koji je vodio zamjenik županijske državne odvjetnice Dubravko Skolan, a kako je pisao KAportal, ubojstvo se dogodilo na prostoru između dvije obiteljske kuće, stare i nove, s obzirom na to da je to područje bilo osigurano policijskim trakama.

"Mogu u ovom trenutku reći da se u Domobranskoj ulici 60, Duga Resa, provodi očevid Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu u suradnji s djelatnicima PU karlovačke, gdje je, prema dosad dostupnim saznanjima, usmrćen 61-godišnji muškarac, hladnim oružjem, najvjerojatnije nožem, od njemu bliske osobe u dobi od 40 godina. Motive ovog događaja ćemo utvrđivati tijekom istrage, a u daljnjem tijeku istrage bit će potrebno provesti dokazne radnje obdukcije, fiziološkog i kemijskog vještačenja s ciljem utvrđivanja djela i počinitelja", izjavio je jučer Dubravko Skolan, zamjenik županijske državne odvjetnice.

Stanovnici ovog mirnog dugoreškog naselja šokirani su događajem, a kako se doznaje, otac i sin su već više godina imali nesuglasice i nisu u dobrim odnosima. Pričaju da je otac bio nagle naravi i da su se često svađali, a ova je svađa nažalost kulminirala nezapamćenom tragedijom, nezapamćenom u Mrežničkoj Varoši.

Pročitajte više