Ovo je Rus kojemu je pauk u Rijeci uništio auto, čovjek se išao šišati

Screenshot: RTL

DRUŠTVENIM mrežama danas se počela širiti snimka koja je nastala sinoć u Rijeci.

Snimka je objavljena na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode, a prikazuje pokušaje riječke pauk službe da podigne maleni Smart koji se nepropisno parkiran.

Nakon što su ga zakačili za sustav podizanja, nekoliko puta im se nagnuo do te mjere da je udario u tlo s prednje i stražnje strane. Kako javljaju svjedoci koji su snimili cijelu situaciju, Smart je izrazbijan sa svih strana.

"To je katastrofa. Iskreno, nikad nisam vidio da netko tako neprofesionalno diže auto,  ne znam što reći“, kaže Slavik Gasik, vlasnik automobila za Vijesti.

Išao se ošišati

Vlasnik Rus oženjen Hrvaticom tri godine živi u Crikvenici i kaže kako će zauvijek pamtiti sinoćnji odlazak na šišanje. Priznaje kako je, kao i dvadesetak drugih vozača, nepropisno parkirao, a kada se vratio do auta, uslijedio je šok.

"Došao sam do auta i imao što vidjeti - prelomljeni krov, nema stakla. Dečki su bili izgubljeni, gledaju u mene, pitaju se što će sad biti."

Djelatnici pauka odmah su obavijestili svoga šefa i policiju koja je kazala da tu da tu nema elemenata ni kaznene ni prekršajne odgovornosti.

Pročitajte više