Ozlijeđena majka koja je organizirala seks zabave za tinejdžere

ŽENA koja se sumnjiči da je organizirala seksualne zabave sa srednjoškolcima kako bi bila "cool mama", ozlijeđena je u automobilskoj nesreći, i to samo dan prije nego što je trebala biti osuđena. Automobil je, da stvar bude još bizarnija, vozila 14-godišnjakinja.

41-godišnju Silviu Johnson optužnica u dvije točke tereti za seksualno napastovanje i devet za poticanje delikvencije. Ponovo ispitivanje najavljeno je za 6. listopada, a Silvia bi mogla dobiti zatvorsku kaznu u iznosu od 58. godina, javlja Associated Press.

Zabave za tinejdžere Silvia je organizirala u svom domu u Coloradu gotovo svakog tjedna u periodu od listopada 2003. do listopada 2004. godine. Navodno je drogu davala osmorici dječaka, a s njih pet je imala seksualan odnos.

Policiji je kazala kako je željela biti "cool mama", te kako se osjećala kao jedna od njih. Davala je tinejdžerima marihuanu, tablete, Jack Daniels, Bacardi Rum i ostala pića.

Razlog organiziranju zabava bilo je to što ona u srednjoj školi nikada nije bila popularna, pa je to desetljećima kasnije željela nadoknaditi.

Ove nedjelje Johnsonova je stradala u nesreći nakon što je 14-godišnja vozačica sletjela s ceste u Coloradu. Kako javljaju lokalne vlasti, majka i troje maloljetnih putnika, njezina 14-godišnja kćer, 11-godišnji sin i 12-godišnji dječak hospitalizirani su zbog teških tjelesnih ozljeda.

Tužiteljica Lori Toll kazala je kako bi Johnsonova mogla biti optžena za dopuštanje maloljetnoj osobi da upravlja vozilom.

"Moja klijentica je prošla kroz veliku tragediju. Ovo je tužan dan za obje strane." - izjavio je odvjetnik Johnsonove, Phil Cherner.

Okružni tužitelj Scott Storey kazao je kako je "vrlo iznenađen i šokiran" nakon što je 14-godišnjakinja vozila dok je Johnsonova bila u automobilu.

"Ovo je vrlo uznemirujuća činjenica, pogotovo kad znamo kakvu prošlost ima." - dodao je tužitelj.

Pročitajte više