Par baby-sittera iz SAD-a snimao seks s djecom koju su čuvali

"STRAVIČNO". Tim je riječima američka policija opisala ono što su 31-godišnji Stephen E. Quick i 25-godišnja Samantha Light iz Veedersburga u Zapadnoj Indiani činili djeci. Par je optužen za snimanje svog seksualnog iživljavanja nad nekoliko djece, od kojih su neka bila stara svega dva mjeseca. Dvojac je svoje bolesne potrebe zadovoljavao pod krinkom servisa za čuvanje djece.

Kako javlja lokalni The Indy Channel, dvojac je uhićen nakon što je jedna od djevojčica koju su čuvali majci ispričala kako su je dodirivali i fotografirali. "Pitala sam je jesu li joj možda samo pomagali dok se tuširala, ali mi je rekla: `Ne mamice, fotografirali su me`", ispričala je majka djevojčice.

"Policija je tijekom pretresa njihove kuće zaplijenila nekoliko računala, video kameru, fotoaparate, pornografski materijal, drogu i pribor za drogiranje", rekao je Bob Kemp, zamjenik šerifa okruga Fountain. Dodao je i kako je policija pronašla video kazete sa snimkama seksa Quicka i Light s najmanje četvero djece stare između dva mjeseca i šest godina.

"U 15 godina svog rada nisam vidio niti mogao zamisliti gori slučaj. Ovo je jednostavno užasno, jednostavno užasno. Dno dna“, rekao je Kemp.

Zločin je šokirao američku javnost. Poznanici Light opisuju kao inteligentnu osobu sklonu kontroliranju. Ni ona ni Quick do sad nisu imali kriminalni dosje. Socijalna služba je na sigurno sklonila maloljetnu kćer uhićenog para.

I.M.
Foto: The
Indy Channel

Pročitajte više