Pavasović Visković o današnjim uhićenjima: "Sljedećih godina ćemo gledati kako će ovo završiti"

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

ODVJETNIK Ivana Crnjca, Ljubo Pavasović Visković je prokomentirao današnja uhićenja za televiziju N1. Najprije je komentirao činjenicu da još nitko nije doveden na ispitivanje u zgradu Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu.

"Ništa neuobičajeno. Još uvijek se poštuju svi rokovi, a moguće ispitivanje bude tek sutra", rekao je Pavasović Visković.

"Kako će sve ovo završiti gledat ćemo sljedećih godina"

O optužbama protiv svojeg klijenta rekao je samo kako se zasad radi o jako općenitim optužbama, ali i kako su sve vezane za revizorsko izvješće koje je nedavno predstavio Ante Ramljak.

"To su opća mjesta već objavljivanja u medijima, sve što smo čuli od povjerenika. Vidjeli smo jedan oskudan tekst koji nije specificiran. Sutra ćemo meritorno.Tu je zlouporaba povjerenja u gospodarskom poslovanju, krivotvorenje službenih i poslovnih isprava te povreda obveze vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga. Ono što je detaljno, prave stvari ćemo vidjeti tek sutra", poručio je.

Pavasović Visković je otkrio i kako će se njegov klijent najvjerojatnije braniti šutnjom.

"Za drugačiju obranu trebalo bi pročitati spise od tisuću stranica, da idemo nepripremljeni to bi bio ceh koji bi se mogao skupo platiti. Gospodin Crnjac je u Zagrebu, veće pet mjeseci prati medije, za sada je potpuno miran i vjeruje da će svoju nevinost dokazati u postupku. Kako će sve ovo završiti gledat ćemo sljedećih godina", rekao je Pavasović Visković.

 


Aplikaciju možete downloadati na ovom linku za Android ili na ovom linku za iPhone

Pročitajte više