Pedofil na samrtnoj postelji: Madeleine McCann su po nalogu oteli Romi

PEDOFIL Raymond Hewlett je na samrtnoj postelji navodno rekao kako je malena Britanka Madeleine McCann oteta po nalogu.

Hewlett je u slučaju otmice bio osumnjičen, a detalje je navodno napisao svome sinu Waynu, piše The Sun. U pismu stoji kako su Madeleine po nalogu oteli Romi koji kradu djecu za parove koji ne mogu dobiti svoje potomstvo ili usvojiti dijete.

Nije želio tajnu ponijeti u grob

Sin Wayne kaže kako mu je otac napisao da nije želio otići u grob, a da oni  misle kako je učinio tako strašnu stvar. "Kazao je da s otmicom Madeleine nije imao ništa, ali je znao tko je to napravio", kazao je Wayne te dodao kako je njegov otac u Portugalu imao jako dobrog prijatelja Roma.

"On se napio i 'istresao dušu' te je rekao da je kao dio organizirane skupine oteo Maddie", kaže Wayne i dodaje kako mu je otac napisao da je banda djelovala duže vrijeme i krala djecu za parove koji ih nisu mogli imati.

Banda za otmice zarađivala velike svote novca

"Maddie su pratili. Fotografirali bi djecu te slike slali ljudima za koje su radili. Tada bi im oni javili da ih otimaju ili ne", ispričao je Wayne te dodao kako je banda za te svoje zločine zarađivala velike svote novca.

62- godišnji Raymond Hewlett je u travnju umro od raka. U svibnju 2005. godine se odbio sastati s detektivima koji su istraživali sumnjivi nestanak djevojčice iz apartmana u portugalskom ljetovalištu Praia da Luz. Bio je sumnjiv zbog svoje prošlosti pune silovanja i otmica djece. 

Pročitajte više