Pedofil Raymond Hewlett: Nisam ubio Madeleine McCann, nikad je nisam vidio uživo

PEDOFIL Raymond Hewlett ne može se odlučiti je li ili nije vidio Madeleine McCann. Prvo je poricao da je u vrijeme Madeleineinog nestanka uopće bio u turističkom naselju Praia da Luz, potom je prije desetak dana rekao istražiteljima kako je Maddie vidio dva puta, a sad je rekao kako Madeleine nije ubio jer je nikad nije vidio uživo. Što je na kraju od svega toga istina, policija još nije utvrdila.

"Želim na detektor laži. Testirajte me kako god želite. Madeleine McCann sam vidio jedino na plakatima kao nestalu osobu i jednom na TV-u u baru, ali je nikad nisam vidio uživo", ustvrdio je jučer 62-godišnji Hewlett. Glasnogovornik obitelji McCann Clarence Mitchell rekao je kako je sad ključno od Hewletta izvući vjerodostojnu informaciju o Madeleine te kako je to prioritet istražitelja koji rade na slučaju.

Podsjetimo, Madeleine McCann je 3. svibnja 2007. godine, oko 22 sata, nestala iz hotelske sobe u portugalskom ljetovalištu Praia da Luz, dok su njeni roditelji Kate i Gerry s prijateljima bili na večeri. Od tada je više puta javljano kako je djevojčica viđena u raznim dijelovima svijeta, međutim, svaki put se pokazalo da nije riječ o Maddie.

I.M.
Foto: Mirror.co.uk

Pročitajte više