Pedofil Raymond Hewlett traži novac kako bi progovorio o Madeleine McCann

PEDOFIL Raymond Hewlett traži veliku sumu novca kako bi istražiteljima odgovarao na pitanja o nestanku Madeleine McCann, objavili su britanski mediji. Navodno je riječ o svoti od nekoliko tisuća funti za koju Hewlett traži da mu Madeleineini roditelji Kate i Gerry McCann isplate iz Zaklade Madeleine McCann.

Istražitelji koje su Madeleineini roditelji unajmili se nadaju kako će 62-godišnjeg Hewletta uspjeti ispitati danas u bolnici u Njemačkoj gdje je bio na operaciji zbog raka grla. Prošlog je mjeseca otkriveno kako je već osuđivani pedofil bio u Algarvi u vrijeme kad je tada trogodišnja Maddie nestala iz hotelskog apartmana. Glasnogovornik obitelji je naglasio kako "nema teorije da Hewlettu bude išta plaćeno".

Podsjetimo, Madeleine McCann je 3. svibnja 2007. godine, oko 22 sata, nestala iz hotelske sobe u portugalskom ljetovalištu Praia da Luz, dok su njeni roditelji Kate i Gerry s prijateljima bili na večeri. Od tada je više puta javljano kako je djevojčica viđena u raznim dijelovima svijeta, međutim, svaki put se pokazalo da nije riječ o Maddie.

I.M.
Foto: Mirror.co.uk

Pročitajte više