Pedofil zatvoren zbog najodvratnije kolekcije fotografija zlostavljanja djece ikad pronađene

PEDOFILU iz zapadnog Londona policija je u stanu pronašla najgoru kolekciju dječje pornografije ikad zabilježenu, a on je dobio kaznu zatvora na neodređeno vrijeme. Arthur Morley, inače osuđivani silovatelj djece, imao je najodvratniju kolekciju fotografija i video zapisa silovanja i zlostavljanja male djece.

Pronađeni materijal bio je toliko šokantan da je zaprepastio i najbolje detektive Jedinice za pedofiliju londonske policije. Morley je koristio lažno ime, lažnu adresu i internet kafiće kako bi izbjegao da ga se otkrije, no unatoč njegovim naporima policija ga je s vremenom uspjela identificirati i uhititi, prenosi Daily Mail.

64-godišnji Morley priznao je krivnju za 50 slučajeva distribucije, snimanja i posjedovanja stotina pedofilskih slika između 11. siječnja i 6. ožujka ove godine. Pred sucem koji ga je ocijenio kao "osobu visokog rizika za javnost", Morley je samo pognuo glavu.

"Ovaj sud je zabrinut zbog nedoličnih slika najekstremnije prirode i to mislim u doslovnom smislu tih riječi. Opisani materijal prikazuje najozbiljnije zlostavljanje najmlađe djece, čak i beba", kazao je sudac Peter Testar.

Nakon što je Morleyju pojasnio kako će u zatvoru morati provesti najmanje dvije godine i dva mjeseca prije nego li se uopće može razmotriti njegovo uvjetno puštanje, napomenuo mu je kako će mu biti zabranjen rad sa djecom do kraja života. Njegov dosje kao seksualnog prijestupnika nikad se neće izbrisati, istaknuo je sudac.

"Slike koje smo našli izazivaju gađenje i najgore su koje je naša Jedinica za pedofiliju ikad dosad pronašla. Emocionalna i fizička bol koju su ta nesretna djeca morala proći u njihovoj najmlađoj dobi, nepojmljiva je", rekao je Jason Tunn, jedan od policajaca koji je radio na Morleyjevu slučaju.

B.V.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više