Pedofilska histerija: Talijan uhićen u Brazilu jer je poljubio kćer

TALIJANSKI turist je uhićen u Brazilu nakon što su ga očevici prijavili jer je poljubio vlastitu osmogodišnju kćer. Osumnjičeni 48-godišnji poduzetnik je završio u bolnici nakon što mu je sudac odbio puštanje uz jamčevinu te se ondje nalazi pod stalnom policijskom prismotrom. Neimenovani Talijan je uhićen u brazilskom ljetovalištu Fortaleza nakon što ga je jedan svjedok prijavio policiji jer je "ljubio i pokazivao ljubav" prema djevojčici.

Međutim, Ivana Timbó voditeljica gradskog ureda za borbu protiv seksualnog turizma je, nakon razgovora s djevojčicom, izjavila da ništa iz njezine izjave ne odaje dojam da je djevojčica pretrpjela bilo kakav oblik zlostavljanja.

Talijanu prijeti dugogodišnji zatvor

Ukoliko Talijan iz Guidonije u blizini Rima bude osuđen, prijeti mu dugogodišnja zatvorska kazna. Naime, prema novom brazilskom zakonu kojim se željelo stati nakraj raširenom seksualnom turizmu, svaki kontakt s djetetom mlađim od 14 godina sa seksualnim predznakom kažnjiv je od osam do 15 godina zatvora. 

Talijan će ostati u pritvoru do kraja istrage koja obuhvaća razgovore sa svjedocima i djevojčicom. Prema riječima jednoga svjedoka, "nije se radilo o otac-kći odnosu jer je otac dijete dodirivao na neprikladan način".

Otac žrtva predrasuda?

Majka djevojčice, Brazilka koja je za vrijeme rada u Italiji prije 11 godina upoznala oca djevojčice je odbila svaku mogućnost da se radi o zlostavljanju. "Da se nešto neprikladno događa, ja bih uvijek stala na stranu svoje kćeri.", prenosi Guardian. Prema njezinim riječima, svjedoci su se vjerojatno iznenadili videći "bijelog muškarca i djevojčicu tamnije kože zajedno te su odmah donijeli svoje zaključke na temelju predrasuda.", objasnila je majka osmogodišnjakinje. 

Brazilski grad Fortaleza je 2,4-milijunski grad s velikim brojem europskih turista i raširenim seksualnim turizmom koji se čak i reklamira u europskim turističkim agencijama. 

Pročitajte više