Pernar došao pred školu u Čakovcu, gađali ga jajima

Foto: Screenshot

Aktivist i nekadašnji saborski zastupnik Ivan Pernar danas se pojavio i u Čakovcu. U pauzi između dvije smjene proveo je jedan čitav školski sat na prostoru nedaleko od ulaza u Tehničku školu Čakovec.

Okupio se veliki broj učenika iz više čakovečkih srednjih škola s kojima je Pernar pozirao iznoseći svoje stavove i povremeno uputio poneku poruku usmjerenu protiv neimenovanih “ljevičara”, prenio je Međimurski.hr.

Upravo dok je Pernar govorio da ima poruku za ljevičare o bacanju jaja, prema njemu su bačena dva jaja. Jedno od njih je pogodilo mladića koji se želio fotografirati s njim i okrznulo Pernara te još jednog mladića, a drugo je promašilo cilj. 

Pernara su jaja iznenadila, ali je ubrzo počeo vikati: "Nedužnog dečka je pogodio." Potom se fotografirao s tim mladićem koji je pretrpio najjači udar jajeta. Doduše, Pernar se pritom više puta brisao jer je dio jaja sletio i na njegovo lice.

Potom se nastavio družiti s učenicima i snimao neke od njih kako rade sklekove. 

Podsjetimo, policija je nedavno poslala dopis zagrebačkim školama da im jave ako vide Pernara, no ovaj i dalje obilazi škole, sada i izvan Zagreba. Osim Čakovca, nedavno je bio i u Vrbovcu.

Pročitajte više