Pijana nožem ubila muža dok je spavao. Počelo je suđenje

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

U VARAŽDINU je počelo suđenje Kseniji Topolovčan koju se sumnjiči da je ubila supruga Mirka.

Zločin se dogodio 9. travnja ove godine u mjestu Budančevici kod Đurđevca.

Ksenija Topolovčan, 30-godišnjakinja, tijekom sukoba sa svojim suprugom ubola ga je nožem u srce. Unesrećeni Mirko Topolovčan (39) podlegao je teškim ozljedama u kolima hitne pomoći na putu do koprivničke bolnice. Ovaj turbulentni bračni par policiji je već poznat, a oboje su bili i na neuspješnom liječenju od alkohola.

Kako je tada ispričao Ivica Topolovčan, 69-godišnji otac pokojnika, s kojim su živjeli, supružnici su se sukobili oko prodaje stroja za savijanje lima i izrađenih plastenika.

Ksenija je dogovorila prodaju s potencijalnim kupcem, a Mirko se s time nije složio. Oboje se bili pod snažnim utjecajem alkohola i došlo je do fizičkog sukoba.

"To se dogodilo oko pola 8 navečer, u vrijeme Dnevnika. Ona je strahovito pila. Vidio sam kako je krenula uzeti nož, ali nisam ju stigao spriječiti da ga ubode. Mirko je ležao na podu i hroptao. U naletu bijesa i gnjeva izudarao sam je plastičnom cijevi, valjda 50 puta. Ja sam Boga valjda u njoj ubil. Vikala je od bolova, ali već ga je ubila. Prvo ju je Mirko isprebijao, a zatim ga je ubila", rekao je Ivica Topolovčan u razgovoru za ePodravinu.

Pročitajte više