Pijana orgija engleskih školaraca

STANOVNICI sela Wray u sjevernom Lancashireu zapanjeno su promatrali školarce 14-godišnjake kako bludniče jedni nad drugima na seoskom trgu, nakon što je zabava na selu prerasla u pijanu orgiju.

Nađeni su i dokazi o uporabi droga, tinejdžeri su pokušali provaliti u vozilo hitne pomoći, a jedan je dječak prevezen u bolnicu nakon što je pio žestoka pića.

Škola Kraljice Elizabete iz Kirkby Longsdalea upozorila je roditelje da očekuju najgore jer je većina 14-godišnjakinja imala seksualne odnose s maloljetnicima na zabavi. Pod najgorim su mislili na vrlo realan rizik od trudnoće.

"Moramo pomoći velikom broju djevojaka kroz posljedice seksa bez zaštite koji se dogodio te večeri - većina njih nam je rekla kako su bile prepijane da bi se kontrolirale", rekla je zamjenica ravnateljice škole Alison Hughes, dodajući kako je bar 70 učenika otišlo na zabavu, na kojoj je bilo ukupno 200 tinejdžera.

U školi su bili užasnuti činjenicom da su mnogi roditelji "morali znati" kako će im djeca nositi alkohol na zabavu, ali je istakla da su reakcije na pisma upućena roditeljima bile uglavnom dobre.

Zabavu su organizirala, kako se čini, dva učenika koji su profesionalnom izradom karata za zabavu zavarali roditelje da pomisle kako je organiziraju odrasli.

"Izbio je pakao na toj zabavi. Djeca su bila skroz pijana. Seksali su se na seoskom trgu stojećki", rekao je predsjednik seoskog vijeća Alan Day i dodao kako će ubuduće zabraniti upriličavanje sličnih događaja u selu.

B.V.

Pročitajte više