PIP-ovi proizvodi ponovo nagrađeni

NA 14. MEĐUNARODNOM sajmu Slavin održanom u Orahovici Ambrozije gorki biljni liker zaslađen medom osvojio je zlatnu, a  Ambrozije liker od meda nagrađen je srebrnom medaljom. Svoju kvalitetu PIP-ovi biljni likeri na bazi meda, vodećeg hrvatskog proizvođača pčelinjih proizvoda  već su potvrdili na nekoliko sajmova na kojima su također nagrađeni zlatnim i srebrnim medaljama.

Kako ističu u PIP-u, uz osvojene nagrade za Ambrozije likere posebno su ponosni što se odnedavno njihov med izvozi i na švedsko tržište. Početak suradnje obilježen je izvozom šest paleta, a do kraja godine tvrtka PIP planira na švedsko tržište plasirati dodatnih 14 paleta meda. Nakon izvoza u Švicarku, širenjem plasmana i na tržište Švedske, tvrtka PIP još je jednom dokazala vrhunsku kvalitetu svojih proizvoda prepoznatu na domaćem i inozemnom tržištu.

Na prošlogodišnjem sajmu Slavin, Ambrozije liker od meda osvojio je Zlatnu, a Ambrozije gorki biljni liker zaslađen medom Srebrnu medalju. Oba likera osvojila su priznanje na Gastu 2006. godine te Zlatnu plaketu na „52. mednarodnom ocenjevanju alkoholnih pijač v Ljubljani 2006.“ Na Sabatini, 16. međunarodnoj manifestaciji vinara i vinogradara održanoj u listopadu  prošle godine u Starome Gradu na Hvaru Ambrozije gorki biljni liker zaslađen medom proglašen je "Šampionom jakih alkoholnih pića Sabatina 2006.", a  Ambrozije liker od meda  "Zlatnu medalju za kvalitetu proizvoda Sabatina 2006." i "Zlatnu medalja za izgled proizvoda Sabatina 2006.".

Pročitajte više