Pjerina Bebića brat spriječio da se ne potuče s HSLS-ovim vijećnikom

DOMAGOJ BEBIĆ profesor informatike na Fakultetu političkih znanosti te gradski vijećnik u Hvaru, izvukao je svog brata Pjerina, gradonačelnika, iz sukoba sa Joškom Rossom HSLS-ovim vijećnikom prije nego je došlo do fizičkog obračuna, tvrdi HSLS-ovac.

"Brat mu dolazi na 'opasne' sjednice da mu govori što da radi. Ovaj je kolerik po ponašanju, pa je izgubio busolu kad smo ga uhvatili u laži", tvrdi Rosso.

"Ma ti si budala"

"U izvješću je napisao da je asfaltirao jednu cestu kojom je dan prije prolazio moj kolega iz stranke i nije bila asfaltirana. Pa sam ga pitao kad je to napravio - noćas? Bliži se i prijenos dionica Sunčanog Hvara s Vlade na Hvar, pa me zanimalo koje su reference tog stručnog tima koji je sastavio dokument koji će Hvar potpisati s Vladom. Ni to mi nije odgovorio. Eskaliralo je na projektu Jadran za koje je Poglavarstvo odlučilo da Hvar sudjeluje, bez da je o tom raspravilo Vijeće u čijoj  je to nadležnosti. I tu sam rekao da me nitko neće praviti budalom", priča nam Rosso, dodajući da se Bebić zbog toga iznervirao i zaustavio ga dok se vraćao na mjesto.

"'Ma ti si budala', rekao mi je i unio mi se u lice, a ja sam ga pitao, 'Što je? Ne bi valjda digao ruku na mene', i onda je brat tu uletio i odvukao ga", priča  Rosso.

Pjerino Bebić poriče da je moglo doći do obračuna šakama

Hvarski gradonačelnik poriče da je incident bio blizu fizičkog obračuna, i kaže da je ponašanje na sjednici vijeća bilo u granicama normalnog. Kaže da ga je iznerviralo koliko si Rosso važnosti pridaje, jer sa svojim riječima pokušava privući pozornost na sebe.

A.B.
Foto: Index

Pročitajte više