Poboljšalo se stanje mladića propucanog kod Ogulina

Ilustracija: Duško Jaramaz/PIXSELL

MLADIĆU, koji je jučer u pucnjavi iz vatrenog oružja u Oštarijama kod Ogulina zadobio ozljede opasne po život, stanje se poboljšalo, doznaje se danas u Ogulinskoj općoj bolnici. Ranjeni ima 21 godinu.

Policija je o događaju izvijestila kao o "ranjavanju vatrenim oružjem", bez kvalifikacije djela, za koje je uhićen jedan muškarac. Glasnogovornica karlovačke policije Senka Staroveški rekla je Hini kako, dok traje kriminalističko istraživanje, još nemaju ni motive ni kvalifikaciju djela te da može potvrditi tek da su oba muškarca hrvatski državljani.

Načelnik Josipdola: Obračun se dogodio u romskom naselju

Načelnik Općine Josipdol Josip Mihaljević rekao je pak da je incident s ranjavanjem mladića "jedan u nizu oružanih obračuna u Oštarijama u proteklih nekoliko godina, da se to dogodilo u Gornjem Selu, u dijelu romskog naselja, te da se nada da će nadležne službe sve vrlo brzo raščistiti, da se obračuni ne bi nastavljali".

"Za sada nemam saznanja o uzroku ili motivu obračuna, ali znam o kome se radi i nadam da će na ovome ostati, da se sukobi neće nastaviti", dodao je Mihaljević.

Pročitajte više