Pogledajte kako rade trgovine i šoping centri za produženi vikend

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

DVA praznika, današnji Dan antifašističke borbe i Dan državnosti koji pada u ponedjeljak, omogućili su pravi produženi vikend, a mi smo provjerili kako rade trgovine i šoping centri. 

Lidl danas i u ponedjeljak uglavnom radi po nedjeljnom rasporedu, a u turističkim mjestima na Jadranu mnoge će njihove prodavaonice raditi od 7 ili 8 ujutro pa sve do 22 ili 23 sata. Detaljno radno vrijeme po poslovnicama pogledajte ovdje.

Prodavaonice Konzuma za državne praznike 22. i 25. lipnja u velikoj većini bit će otvorene. Neke će raditi skraćeno, prema nedjeljnom radnom vremenu, dok će neke biti otvorene cijeli dan do 21 sat. Detaljni raspored svih prodavaonica pogledajte ovdje.

Sparove prodavaonice danas također rade, i to uglavnom po uobičajenom radnom vremenu. U ponedjeljak će ipak raditi skraćeno, većina Spar trgovina radit će do 14 sati, a one na Jadranu, kao i Lidlove, rade do kasno navečer. Interspar prodavaonice trebale bi raditi normalno. Radno vrijeme po lokacijama pogledajte ovdje

Iz Plodina nisu objavili posebno radno vrijeme za praznike.

Što se Kauflanda tiče, neke će poslovnice raditi skraćeno do 14 sati, dok će neke biti otvorene sve do 20, odnosno 21 sat. Konkretno radno vrijeme pojedine prodavaonice prema lokaciji pogledajte ovdje.

Prodavaonice Tommyja bit će otvorene od 7 sati, a do koliko će raditi ovisi o lokaciji. Jedine dvije prodavaonice koje ne rade ni danas ni u ponedjeljak su ona u Rijeci na Trgu Ivana Koblera te u Šibeniku u Ulici Ante Šupuka. Raspored pogledajte ovdje.

Radna vremena prodavaonica dm drogerija razlikuju se ovisno o lokaciji, neke neće raditi, neke će imati skraćeno radno vrijeme, dok će mnoge biti otvorene kao i redovnim radnim danom. Raspored možete vidjeti ovdje.

Radno vrijeme Mullerovih drogerija također ovisi o lokaciji, a pogledajte ga ovdje.

Šoping centri rade uobičajeno

Šoping centri su većinom otvoreni prema uobičajenom radnom vremenu i danas i u ponedjeljak. 

Arena Centar Zagreb radi redovnim radnim vremenom, odnosno do 21 sat. 

Prodavaonice u Avenue Mallu u Zagrebu radit će od 10 do 21 sat, dok će Konzum, Müller, dm i bio&bio raditi od 9 do 21. iNovine će biti otvorene do 23 sata.

City Center one West i East u Zagrebu te City Center one Split radit će prema redovnom radnom vremenu.

King Cross u Zagrebu radit će od 9 do 21 sat (Interspar u sklopu centra od 8 do 21).

Prodavaonice u Mall of Split rade od 9 do 22 sata. 

Portanova u Osijeku radi prema redovnom radnom vremenu.

Prodavaonice u ZTC-u Rijeka rade od 10 do 22 sata. 

 

Pročitajte više