Pogledajte snimku Pupovčevog bijesa u saboru: "Neostvareni, neiživljeni pederi!"

Foto: Index

U RASPRAVI o vjerodostojnosti potpisa referendumskih inicijativa jučer je dio zastupnika navodio kako je cijeli postupak provjere potpisa kontaminiran i netransparentan, ističući da treba poštovati volju naroda i raspisati referendume, dok su ostali navodili primjere falsifikata i sporne metode prikupljanja potpisa, poručivši kako za to nisu stvoreni uvjeti.

Milorad Pupovac (Klub SDSS-a) kaže da je bilo grešaka u inicijativama, ali ne na kraju tijekom brojanja, nego na početku, te da su se skupljali potpisi "šireći mržnju prema manjinskim narodima, obmanjivanjem ljudi i prodavanjem magle".

"Više se skupljalo ispred ulaza u crkvu vukući ljude za rukav govoreći potpišite protiv Pupovca i baš mi je žao što nisu skupili milijun potpisa pa da se održi referendum protiv Pupovca", ustvrdio je ironično te prozvao navodne "velike kršćane, katolike i hrvatske suvereniste koje ugrožavaju pederi, Srbi i drugi".

"Neostvareni, neiživljeni pederi"

"Kao što smo čuli danas ovdje, i prošlo je kao da nitko ništa nije rekao, a sve veliki kršćani, sve iznimni katolici i hrvatski suverenisti, koje ugrožavaju pederi, Srbi i ne znam tko drugi! A tko ih ugrožava? Oni sami! Neostvareni, neiživljeni pederi! U moralnom i svakom drugom smislu te riječi! Neostvareni Hrvati koji nisu u stanju shvatiti da im nisu Srbi koji su ostali živjeti u Hrvatskoj i koji predstavljaju Srbe problem, problem su oni sami. Ne znaju tko su, što su, kuda će i kako sa sobom. Pa tako kao što su jučer pljuvali po Beogradu, danas pljuju po Bruxellesu. A sebe nikako da pogledaju tamo gdje se treba pogledati – u očima drugih ili u ogledalu", rekao je.

"To su ti suverenisti koji navodno nude mogućnost, kao što to čini naš junak koji druge proglašava homoseksualcima i bježi van iz ovoga Sabora, Zekanović... Sramota me dijeliti ovu dvoranu sa ljudima koji tako misle i tako govore o drugim ljudima", dodao je Pupovac.

"Služili su se najnedopuštenijim sredstvima da skupe potpise, a onda se jedan profesor poziva na volju naroda. Svaka hulja se danas može pozivati na volju naroda", dodao je Pupovac misleći na profesora Roberta Podolnjaka.

Pročitajte više