Pogledajte snimku zapaljenog auta BBB-ovca koji se zamjerio Mamiću

Foto: Index/Pixsell/Davor Puklavec

NOĆAS je oko 1 sat ujutro na zagrebačkom Medveščaku, u Ulici Javorovac ispred kućnog broja 9, izbio požar na osobnom automobilu marke For C-Max zagrebačkih registracijskih oznaka, priopćila je zagrebačka policija.

> Matija Sigur: Nisam vlasnik zapaljenog automobila




"Automobil je u vlasništvu 41-godišnjaka, a koristi ga 35-godišnjak. Požar se proširio i na parkirani osobni automobil marke VW Golf V zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu 54-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci", dodaje se u priopćenju policije.



Kako doznajemo, radi se o automobilu Matije Sigura.

Višestruko evidentirani huligan


Sigur je višestruko evidentirani huligan teške kategorije, kojeg su Boysi isturili kao vođu skupine koja je prije nekoliko godina krenula u borbu protiv Zdravka Mamića, ali i prema samouništenju nekad važne navijačke skupine.

U travnju 2014. godine Mamić je na izvanrednoj press konferenciji iznio tvrdnje kako mu se prijeti likvidacijom te izjavio da ne želi završiti kao Ivo Pukanić. Bilo je to doba Mamićevih sukoba sa SDP-ovim ministrom sporta Željkom Jovanovićem, borbe Bad Blue Boysa protiv "glave" Dinama i HNS-a, ali i raskola među navijačima Dinama i osnivanja nove frakcije, BBB Fan Club. Sigurova ekipa iz Draškovićeve sudjelovala je u krvavim obračunima s fan clubovcima, čije je djelovanje financirao Dinamo.

Na jednoj od svojih izvanrednih press konferencija Mamić je optužio SDP da pomaže protivničkoj skupini, Boysima koji traže njegovu "glavu". Tvrdio je da na fotografiji koju je izložio pred novinarima Sigur pije kavu u društvu tadašnjeg predsjednika zagrebačke Gradske skupštine, a danas predsjednika SDP-a, Davora Bernardića.

Pročitajte više