Pogoršalo se zdravstveno stanje mladića kojeg su pretukli policajci

IAKO je Uskrs trebao provesti u krugu obitelji u svojoj kući, 20-godišnji Alen Ajkić kojeg su brutalno istukli policajci, zadržan je u bolnici. Razlog tome je što se mladiću pogoršalo zdravstveno stanje, a zbog čega je i dalje na liječenju u Kliničkoj bolnici Dubrava, doznajemo od njegove majke Asime. "Alen je još prošli tjedan trebao doći kući u Karlovac, ali zadnji CT nalazi glave očito nisu dobri", kazala je za Index Alenova majka.

Podsjetimo, zbog premlaćivanja 20-godišnjeg Karlovčanina trojica policajaca PU karlovačke su suspendirana, dok je policajcu K.M. koji ga je pretukao određen jednomjesečni pritvor kako bi se spriječila mogućnost utjecaja na svjedoke. Alena Ajkića policajci su pretukli prije desetak dana nakon što je na benzinskoj postaji kupio bon za telefon. Plavci su Ajkiću u brutalnom premlaćivanju polomili zube, kosti čeljusti, nosa i lica, zbog kojih je mladić već prošao nekoliko operacija.

Prva policijska verzija je bila da je Alen nakon vrijeđanja i omalovažavanja policajca pokušao napasti te je ovaj morao upotrijebiti "sredstva prisile", zbog čega je Alen pao na zemlju. Vrhunac cinizma u prvom policijskom izvještaju bila je rečenica da se Alen ozlijedio kada je, zbog alkoholiziranosti, pao i tijelom udario u sanduk.

Pročitajte više