Pokušaj ubojstva ispred cocktail bara Baobab

ISPRED cocktail bara Baobab na zagrebačkom Jarunu noćas iza ponoći nepoznati je muškarac oštrim predmetom izbo 32-godišnjeg Branka M. koji je teško ozlijeđen, ali izvan životne opasnosti, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Prema policijskom izviješću, Branko M. je s prijateljima bio u Baobabu i u jednom trenutku prišao je jednoj djevojci da ju pozdravi. Tada mu je prišao nepoznati muškarac i nakon kraćeg vremena između njih je došlo do svađe, a potom i tuče. Sukob su prekinuli redari koji su obojicu izbacili iz cocktail bara.

Potom su i prijatelji Branka M. izašli vani i vidjeli da krvari. Nepoznati napadač je do tada već pobjegao, a prema opisu Brankovih prijatelja riječ je o muškarcu u dobi od 25 do 30 godina, visokom između 180 i 190 centimetara, jače tjelesne građe, tamnije puti, crne kratke kose koji je bio odjeven u bijele bermude i bijelu majicu.

Policija za njim traga, a noćašnji napad okvalificirala je kao pokušaj ubojstva.

Branko M. je zadobio dvije ubodne rane, u trbuh i lijevu stranu prsa. Od teških ozljeda oporavlja se u bolnici Sestara milosrdnica, a policija zbog njegovog zdravstvenog stanja s njim još nije uspjela razgovarati, pa se tako, među ostalim, još ne zna zbog čega se sukobio s nepoznatim napadačem i kakvim je oštrim predmetom uboden.

Pročitajte više